Day 2 | 03.12.2024
Time | Programme |
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08:30 | Welcome |
Session 5 | AI Impacts on Environmental and Food Sciences | |
08:40 | Implikationen und Impact von Künstlicher Intelligenz und KI-Einheiten auf Ebene der Umweltinstitutionen |
09:20 | Towards scalable, generalizable AI application in agriculture Prof. Dr. Masahiro Ryo | Leibniz-Zentrum für Agrarlandschaftsforschung e.V. |
09:40 | Adulteration Detection in Cactus Seed Oil: Integrating Analytical Chemistry and Machine Learning Approaches |
10:00 | Postersession |
10:40 | Coffee Break |
Session 6 | Advancements in Spectral Analysis | |
11:10 | KI-gestützte Vorhersage von Futtermittel-Inhaltsstoffen basierend auf Nah-Infrarot-Daten mittels interpretierbarer KI – ein White-Box-Workflow |
11:30 | NMR spectra simulation, a new addition to the chemometrics tool box for wine authentication |
11:50 | Automatisierte Klassifikation, Ausreißeranalyse und Entrauschung von Spektren durch datenwissenschaftliche Methoden |
12:10 | De-idealising (spectral) models |
12:30 | Lunch |
Session 7 | Data Quality and Interoperability | |
13:30 | AI-assisted approach to efficiently extract data and information from unstructured information sources into knowledge graphs |
13:50 | Classification of Global Sugarcane Bagasse Production and Use |
14:10 | Neuronale Netze für den Fall, dass das Trainings-Set unzulänglich charakterisiert ist |
14:30 | Overfitting as Cause of Biased Predictions and Amplification of Input Data Biases |
14:50 | Farewell |
15:00 | End of the Event |